Üdvözlünk a HORjáték blogon

A HORjáték blog bejegyzéseiben található információk és tippek segítségével gyermeked egészséges fejlődését teheted teljessé. Tanácsainkkal Te is elmélyítheted kapcsolatod gyermekeddel, akinek korai tapasztalatai az egész életére befolyással lesznek. Tudj meg többet cikkeinkből!

JÁTSZÓHÁZ AJÁNDÉKBA!

Rendelj most 20.000 Ft értékben a HOR játék webáruházából és megajándékozunk 1 belépőjeggyel a Kalandpark Játszóházba.

A belépőjegyek a Kalandpark Játszóházba egy gyerek (belépő értéke: 2 500 Ft) és egy kísérő (belépő értéke: 300 Ft) belépésére jogosítanak fel, és egy napon belül, a zsetonos játékok kivételével korlátlan időre érvényesek. A belépőjegyek korlátozott számban, limitált ideig állnak rendelkezésre és azon vásárlók kapják meg a rendelésük mellé, akik legalább 20 000 Ft feletti értékben rendelnek a HOR játék webáruházából.

A finommotorika befolyásolja az elvégzett feladatok minőségét.

A finommotorika fejlesztése gyermekkorban

A finommotorika – másnéven finommotoros készségek- magában foglalja a kéz kisebb izmainak magasan koordinált használatát. A finommotoros képességek hatékonysága és precizitása jelentősen befolyásolja az elvégzett feladatok eredményének minőségét, valamint a feladat végrehajtásának sebességét.

Tovább olvasom »
A mesék fejlesztő hatásukkal a gyermek egész életére befolyással bírnak.

A mese szerepe és fejlesztő hatása

Segítenek a gyermekeknek megérteni a körülöttünk lévő világot a mesék. Az érzelmi és mentális fejlődés elengedhetetlen elemeit képezik a mesék és történetek. A történetek mesélésével a szókincs gyarapodása is elérhető.

Tovább olvasom »

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Támogass velünk óvodákat és iskolákat!

A HOR bónusz program keretében minden vásárlásoddal a rendelés értékének 5%-át egy általad választott intézménynek ajánlhatod fel. Segítsünk együtt! Kattints a tovább gombra és ismerd meg a program részleteit!

CSATLAKOZZ A HOR KLUB-HOZ!

Meglephetünk egy 10%-os kuponnal? Szeretnél mindig elsőként értesülni az újdonságokról?

Ne maradj le a különleges ajánlatokról, hírekről, akciókról, kedvezményekről! Legyél Te is a HOR Klub tagja, iratkozz fel a hírlevélre a kedvezményes kuponért és tudj meg mindent elsőként!